Sociale Më shumë

Dështon dialogu parlamentar

Prej tvteuta10:00, 20 Shkurt 2016

Dialogu në mes pozitës dhe opozitës për arritjen e një marrëveshjeje  për organizimin e zgjedhjeve parlamentare  ka dështuar për shkak të se nuk u arrit një konsenzus për kontrollin e Radiotelevizionit të Malit të Zi si dhe pozitën e kryetarit të Kuvendit Ranko Krivokapiq.

Poashtu kryeministri Gjukanoviq ka refuzuar   pjesmarrjen e opozitës në Agjensinë për sigurim kombëtar, pushtetet lokale dhe ndërmarrjet shtetërore. Krivokapiq pas takimit ka deklaruar se pozita e tij nuk është problem pasi nëse Gjukanoviq pranon kërkesat e tjera, ai momentalisht jep dorëheqjen.

  • 1

    Radio