SliderMN Više

Dervišević pozvao građane i goste da poštuju javni red i mir i oprez u saobraćaju

Prej tvteuta12:13 28 Decembar 2021

Komandir stanice policije Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, Alen Dervišević, u saopštenju dostavljenom TV Teuta, apelovao je na građane da u susret novogodišnjim i drugim vjerskim praznicima obrate pažnju na poštovanje saobraćajnih propisa, i na očuvanje javnog reda i mira. Njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Uvaženi građani Ulcinja i cijenjeni gosti,

Odjeljenje bezbjednosti Ulcinj Vas poziva da nastupajuće praznike provedete u miru, pridržavajući se svih važećih mjera i propisa, kako bi slavlja protekla u mirnoj, prazničnoj atmosveri, bez incidenata i neželjenih posljedica.

Apelujemo na sve vozače da ne upravljaju motornim vozilima nakon konzumacije alkohola i  ne učestvuju u saobraćaj pod dejstvom alkohola jer je alkohol jedan od najvećih uzročnika saobraćajnih nezgoda sa teškim posljedicama.

Policijski službenici OB Ulcinj će u periodu nastupajućih praznika intezivno vršiti kontrolu učesnika u saobraćaju i staviti akcenat na tu aktivnost, te preduzimati sve predviđene zakonske mjere prema prekršiocima.

Takođe pozivamo građane i vlasnike ugostiteljskih objekata da prilikom proslava vjerskih i novogodišnjih praznika ni na koji način ne narušavaju javni red i mir, da poštuju važeće Odluke i Naredbe te obavještavamo javnost da će Odjeljenje bezbjednosti Ulcinj, u cilju očuvanja stabilnig javnog reda i mira i ukupne bezbjednosti, sprovoditi dodatne, pojačane i ciljane aktivnosti kako bi građani i gosti grada Ulcinja praznike proveli u mirnoj, svečanoj i bezbjednoj atmosveri.

Podsjećamo i da je prodaja, kupovina i upotreba pirotehničkih sredstava Zakonom zabranjena, te da upotreba tih sredstava može dovesti do povređivanja i samopovređivanja, pa u vezi sa tim upućujemo apel građanima da ne nabavljaju i ne koriste ova sredstva.

Na kraju Odjeljenje bezbjednosti Ulcinj svim građanima Ulcinja i gostima našeg grada želi srećne nastupajuće praznike, da ih zdravo, veselo i bezbjedno dočekaju,  proslave i isprate.“

  KOMANDIR SP OB ULCINJ

    Alen Dervišević

 

  • 1

    Radio