Sociale Më shumë

Në ora 17-të kanë votuar 61.2 për qind

Prej tvteuta18:00, 16 Tetor 2016

Në zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi deri në  ora 17.00 kanë votuar 61.2 për qind të votuesëve të regjistruar,njohtojnë nga  Qendra për Monitorim dhe Hulumtim- CEMI

Në Podgoricë deri në ora 17.00 kanë votuar 64 përqind  të  elektoratit,në rajonin qendror pa Podgoricë 68.1 përqind ,në bregdet 55,1 përqind,dhe në veri 59,6 përqind.

Nga CEMI riujtojnë se pjesëmarrja në ora 17.00  në zgjedhjet parlamentare të vitit 2012 ishte 55.9 për qind,  ndërsa në zgjedhjet e vitit 2009 51.7 për qind.

Të drejtë vote në Mal të Zi kanë 528,817 qytetarë,marrin pjesë 17 lista zgjedhore.

Qendrat e votimit mbyllen në orën 20.

  • 1

    Radio