Sociale Më shumë

DEPUTETET SHPENZOJNE 63.782 EURO PER CELULARE

Prej tvteuta14:20, 5 Maj 2016

Shpenzimet e telefonave celulare te deputeteve e kane kushtuar kuvendin e Malit te Zi per vitin 2015- 63.782 euro. Shpenzimet mesatare kapin Shumen prej 5.270 euro. Sipas raportit mbi shfrytezimin e mjeteve finansiare te Kuvendit, telefonin celulare me se shumti e kane perdorur nenkryetari I kuvendit Sulo Mustafiq I cili per 12 muaj ka shpenzuar 1.311 euro dhe deputetja Snezhana Jonica e cila ka shpenzuar 1.209 euro. Deputetet e Frontit demokratik kane shpenzuar me se shumti mjete per telefonata, duke arritur shumen prej 16.394 euro. Sipas raportit kryetari I kuvendit Ranko Krivokapiq nuk e paguan llogarine per telefon, kurse Mali I Zi Pozitiv eshte partia e vetme e cila nuk I paguan telefonat permes kuvendit.

  • 1

    Radio