Aktuale Më shumë

Deputetët kosovar vendosin tabelën në kufirin me Malin e Zi

Prej tvteuta09:47, 28 Qershor 2016

Një grup deputetësh të parlamentit të Kosovës kanë vendosur dje në tabelë në kufirin me Malin e Zi, larg vijës së vendosur nga komisioni i demarkacionit dhe në vendis kus sipas tyre duhej të ishte kufiri i vërtetë. Sipas një pjese të zyrtarëve politik kosovar, me procesin e demarkacionit Kosova është dëmtuar për rreth 8 .000 metër katrorë.

Në delegacion merrnin pjesë edhe deputetët e Vetëvendosjes Albin Kurti dhe Donika Kadaj Bujupi. Demarkacioni me Malin e Zi akoma pret miratimin në parlamentin e Kosovës, pasi shumica nuk ka votat e duhura për miratim, pasi për të duhen dy të tretat e deputetëve të Kosovës.

  • 1

    Radio