Sociale Më shumë

Denoncim penal

Prej tvteuta13:08, 12 Shkurt 2015

Kryetari i sindikatave të Ulqinit Vlladimir Filipoviq ka ngritur padi penale kundër Shefki Keko Lamoviq për shkak siç thuhet të prezentimit të rrejshëm keqperdorimit të vulës dhe keqpërdorimit të detyrës zyrtare në aspektin e shfrytëzimit të llogaris bankare të kësajë sindikate duke ditur se ka qenë i obliguar që ta fikë atë ditën e fshirjes së kësaje organizate sindikale të Ulqinit nga regjistri i organizatave sindikale të Malit të Zi. Lamoviq i ka hudhur posht të gjitha akuzat duke potencuar se fjala është për personin që në mënyrë ilegale është emëruar në krye të sindikatës komunale të Ulqinit.

  • 1

    Radio