Politikë Më shumë

DEMOS pa klub në Kuvend,Krivokapiq refuzon kërkesën

Prej tvteuta23:16, 7 Prill 2015

Kolegjiumi I kryetarit të Parlamentit ,Ranko Krivokapiq  ka refuzuar kërkesën e liderit dhe funksionarit të  subjektit të ri politik, DEMOS, Miodrag Lekiq dhe Goran Danilloviq, si dhe të deputetëve  Zoran Milaniq  dhe Radovan Asanoviq për themelimin e klubit të posaçëm parlamentar. Deputetët në fjalë këtë të drejtë mund ta shfrytëzojnë në klubin e deputetëve të pavarur.

vendimi që të mos lejohet formimi i klubit të ri është sjell me pëlqimin e përfaqësuesve të të gjitha subjekteve politike parlamentare.

 

 

 

  • 1

    Radio