Rajoni/Bota Më shumë

DEMARKACIONI VIJA E NGATËRRESAVE

Prej tvteuta10:37, 27 Gusht 2015

Qindra qytetarë nga Peja e rrethina protestuan për, siç thanë ata, ruajtjen e pronave të tyre. Ata kanë marshuan drejt kufirit dhe janë ndalur në vendin e quajtur “Tek Arrat’’.
Përveç tjerash, ata me parulla i kërkuan dorëheqje Murat Mehës, kryetar i komisionit për demarkacionin, si dhe u zotuan që kurrë nuk do të pranojnë t’ia falin Malit të Zi 12 mijë hektarë tokë shqiptare.Organizatori i kësaj proteste, ish-kryetari i Pejës, Ali Lajçi, u ka bërë thirrje kryeministrit Mustafa dhe ministrit të Jashtëm, Thaçi, që të mos e nënshkruajnë marrëveshjen e demarkacionit.

  • 1

    Radio