Aktuale Më shumë

Dashuria mund të qendiset edhe në telajo (VIDEO)

Prej tvteuta12:33, 28 Shkurt 2023

Mersiha Resulbegoviq Mavriq piktore nga Ulqini e cila me punën e vet ka arritur të dallohet si artiste e shkëlqyer. Me eksperiencë shumë vjeçare për adhuruesit e artit realizon piktura me motive të Mediteranit, Ulqinit, detit e të ngjajshme. Ajo në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” foli për dashurinë ndaj pikturës, por edhe eskpozitat e shumta që i kishte.
“Përmes ekspozitave publiku njihet me punën tonë, ka mundësi të na vlerësoj dhe me mbështetjen e tyrena motivojnë edhe më shumë” thotë Resulbegoviq Mavriq.
Ajo thotë që dashurinë të cilën e përjeton mundohet që përmes ngjyrave ta qendisënë telajo.

  • 1

    Radio