Aktuale Më shumë

Daniloviq: Gjukanoviq bie nëse opozita bashkohet

Prej tvteuta16:39, 13 Shkurt 2016

Zyrtari i Demos-it Goran Daniloviq, ka deklaruar se e vetmja mënyrë për të hedhur nga pushteti Gjukanoviqin është që partitë opozitare të mos sulmojnë njëra tjetrën., dhe që qeveria e dalur nga zgjedhjet e lira duhet të formohet pa Partinë Demokratike të Socialistëve.

Daniloviq thotë se deri në zgjedhjet e reja çdo kombinim i formimit të qeverisë pa PDS-në është i pamundur, pasi ajo mund të formojë shumicën në çdo variant, aps përkrahjes që fitoi nga Mali i Zi Pozitiv.

  • 1

    Radio