Kulturë Më shumë

DALJA NË RUMI

Prej tvteuta11:16, 6 Qershor 2015

Shoqata e bjeshkatarëve “Rumia” nesër, të dielen organizon daljen tradicionale në malin e Rumisë. Grupet priten të bashkohen rreth orës 09:00 në Djerrin e Rumisë, prej nga, së bashku vazhdojnë drejt  majes së Rumisë.Zbritja, në fshatin Brisk parashihet në orën  16:00,ku do të zhvillohet një program kulturo-artistik. Rreth orës 18:00 përfundon manifestimi.Organizatorët rekomandojnë që pelegrinët  të merrin sasi të mjaftueshme ushqimi, dhe së paku 3 litra ujë  të pishëm.

  • 1

    Radio