Politikë Më shumë

Daçiq konfirmon pjesëmarrjen

Prej tvteuta11:28, 31 Janar 2015

Ministri i punëve të jashtme të Sërbis Ivica Daciq ka konfirmuar se në fund të marsit në Prishtinë do të marrë pjesë në takimin e ministrave të punëve të jashtme të ballkanit perendimor. Vizita ime nuk do të këtë lidhje me çështje statusi dhe nuk do të ndryshoj qëndrimin e Sërbisë mbi atë çështje, u ka deklaruar Daciq gazetarëve në selinë e OSB –ës në Beograd dhe ka shtuar se në ksamit nuk do të ketë shënja statusi.

  • 1

    Radio