Sociale Më shumë

D OLCINIUM INTERNATIONAL FESTIVAL

Prej tvteuta15:54, 6 Tetor 2015

Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkëpunim me Komunën, BKA dhe afaristët e Ulqinit për herë të dytë do të organizojë manifestimin D olcinium International Festival që do të mbahet prej 8 deri me 10 tetor 2015.
Me këtë manifestim Organizata do të mbyllë zyrtarisht sezonin turistik veror 2015 dhe njëkohësisht do të filloje me promovimin e ofertës turistike për vitin e ardhshëm.
Qellimi i këtij manifestimi është edhe prezentimi i vlerave kulturore dhe folklorike te Ulqinit dhe rajonit ne një vend.

Manifestimi do të fillojë me Ditën e Shegës me 8 tetor në Katërkollë në bashkëpunim me BKA ku do të ketë program artistik per te gjithe te pranishmit dhe do të vazhdojë me 9 tetor me defilen e grupeve folklorike në ora 18.00h nga Plazha e vogel deri në Qendër për kulture ku edhe do te mbahet koncerti me fillim ne ora 19.30h.
Nata finale e koncertit folkloric do të mbahet me 10 tetor poashtu në Qendër për kulturë me fillim ne ora 19.30h ku pas koncerit te gjithe do të shijojnë specijalitet tradicionale të Ulqinit.

  • 1

    Radio