Aktuale Më shumë

Cungu: Prioritet tejkalimi i gjendjes së rëndë financiare

Prej tvteuta17:07, 12 Mars 2016

Kryetari i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu, tha për televizionin Teuta se në takimin e fundit në mes partive shqiptare dhe Partisë Demokratike të Socialistëve janë dakorduar qëndrime të përbashkëta për formimin e pushtetit të ardhshëm lokal, ku në qendër të synimeve do të jetë tejkalimi i gjendjes së rëndë financiare të Komunës.

Cungu tha se nenshkrimi i Marreveshtjes pritet te behet te dielen, kurse kuvendi ne te cilini do te behet emerimi i Kryetarit te komunes dhe Kryetarit te kuvendit, pritet te mbahet javen e ardhshme.

  • 1

    Radio