Politikë Më shumë

CUNGU KËRKON ANULIMIN

Prej tvteuta11:32, 12 Qershor 2015

Kryetari i Forcës së re demokratike, Nazif Cungu i ka dërguar kërkesë kryetarit të komunës së Ulqinit, Fatmir Gjeka, propozimin që zgjidhja e aprovuar nga Komisioni për ndërtimin  e liftit të anulohet edhe Zona numër 3 të shpallet si zgjidhje joadekuate dhe e parealizueshme.

Sipas kryetarit Cungu, me realizimin e kësaj zgjidhjeje nuk pengohet  vazhdimi i realizimit  të Zonës nr. 1 dhe  asaj numër 2.

“Forca e re demokratike e ka të qartë nevojën e ndërtimit të lidhjes vertikale  të qytetit të vjetër me Ranën edhe për atë shpreh  vullnet dhe dëshirë që të gjendet zgjidhje për realizim më të mirë të  liftit.

  • 1

    Radio