Sociale Më shumë

Cungu: Kallaç të kthejë mjetet në buxhetin e Komunës

Prej tvteuta16:06, 28 Mars 2016

Kryetari i Komunës Nazif Cungu mbajti sot një konferencë për media në të cilën bëri të njohur verdiktin përfundimtar të gjykatës në lidhje me lëndën prej së cilës avokati nga Rozhaja Nusho Kallaç ka tërhequr mbi gjysëm milioni euro nga buxheti i Komunës ës Ulqinit.

Sipas vendimit të Gjykatës Supreme këto mjete avokati Kallaç duhet ti kthejë prapa, dhe për këtë kryetari Cungu i bëri edhe thirrje publike. Përveç këtij rasti ekzistojnë edhe lëndë tjera ku Komuna e Ulqinit është dëmtuar në mënyrë të njëjtë.

  • 1

    Radio