Ekonomi Më shumë

“Cungu & co” i dhuron 10 mije euro Trupit koordinues

Prej tvteuta12:39, 23 Mars 2020

Ndermarrja nga Ulqini “Cungu & co” ka ndihmuar me mjete financiare prej 10.000 eurosh Trupin koordinues nacional per smundje infektive te Malit te Zi, me qellim te ndihmes ne lufte kunder korona virusit COVID 19, kete e beri te ditur drejtori i kesaj ndermarrje, Gazmend Dervishi. Trupi koordinues per semundje infektive po udheheq situaten per mbrojtjen e popullates malazeze kunder virusit korona COVID 19, kurse gjate diteve te fundit i kane ndale ne ndihme shume ndermarrje dhe institucione, e ne disa raste ka pasur edhe ndihma individe.

  • 1

    Radio