Sociale Më shumë

Covid 19 në Mal të Zi. Edhe 219 raste të reja dhe 2 viktima

Prej tvteuta18:52, 9 Shtator 2020

Laboratortë e Instriutit për shëndet publik prej ditës së djeshme kanë analizuar 822 mostra, prej të cilëve 219 kanë rezultuar pozitiv me virusin korona. Numri më i madh i rasteve të reja janë nga Berane, 69, Podgorica 40, Niksshiqi, 36, dhe  Rozhaja, 30,, kurse në Biello Polje janë  13 raste, Kotorr 8, Plevlja 7, Herceg Novi 6, Cetinë 4, Tivar dhe Ulqin nga 2, Kurse në Mojkovc dhe Andrijevicë nga 1 i infektuar. Gjatë kësaj periiudhe 2 të infektuar , njëri nga Plevlja dhe tjetri nga Cetina, kanë humbur jetën nga sëmundja. 38 pacientë janë shruar kurse nmri i rasteve aktive është 1630.

  • 1

    Radio