Sociale Më shumë

Covid 19 në Mal të Zi: 2 të vdekur dhe 65 të infektuar

Prej tvteuta10:20, 13 Gusht 2020

Në Mal të Zi në 24 orët e fundit janë analizuar 460 mostra nga të cilët 62 kanë rezultuar pozitiv me Covid 19, njoftohet nga Instituti për shëndet publik. Gjatë kësaj periudhe dy të infektuar nga Nikshiqi dhe Podgorica kanë humbur jetën. Nga të infektuarit e rinj, shumica janë nga Nikshiqi 19, 15 nga Podgorica, në Biello Polje janë 9, Rozhajë 8, Berane 6, Ulqin 3, dhe në Tivar, Mojkovc, Budva, Herceg Novi dhe Cetinë nga 1 të infektuar.  Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 80 pacientë, çka do të thotë se numri i të infektuarve aktiv është 1102.

  • 1

    Radio