Sociale Më shumë

Cilësia e ujit në plazhe vazhdon të jetë e mirë

Prej tvteuta10:20, 8 Gusht 2016

Cilësia e ujit në plazhet e Malit të Zi vazhdon të jetë në nivel të lartë. Analizat e kryera të Mirave Detare prej me 1 deri me 4 gusht , tregojnë se nga 91 plazhe në 85 prej tyre uji është i cilësisë K1, kurse në 6 i asaj K2.

Nga 14 plazhet e Ulqinit, uji i cilsësisë më të lartë është ë 13 prej tyre, kurse në njërën e cilësisë K2. Informacione më të detajuara në lidhje me pastërtinë dhe temperaturën e ujit për secilën plazh veç e veç mund të gjenden në faqen zyrtare të të Mirave Detare.

  • 1

    Radio