Politikë Më shumë

Çështja e shtetësisë nuk është rregulluar

Prej tvteuta10:14, 1 Prill 2015

Çështja e shtetësisë dhe e drejta e votës për mërgimtarët nga Mali i Zi nuk është rregulluar me propozim ligjin për mardhënjet e Malit të Zi me mërgimtarët, ka deklaruar ministri i punëve të jashtme dhe integrimeve evropiane Igor Llukshiq. Qeveria në muajin nëntor ka miratuar propozimligjin  për mardhëniet e Malit të Zi me mërgimtarët me të cilin janë rregulluar raportet si dhe mënyra e realizimit  dhe përforcimit të bashkëpunimit.

  • 1

    Radio