Kulturë Më shumë

Ceremonia festive ne Sheshin e Pavaresise ne Podgorice

Prej tvteuta18:38, 21 Maj 2016

Jubileu i  10 vjetorit te perteritjes se pavaresise dhe nje mije vjetori i shtetesise se Malit te Zi do te shenohet sonte me nje program festiv ne sheshin e Pavaresise ne Podgorice. Gjatë ceremonisë festive, e cila do të fillojë në ora 20.00, të pranishëmve dhe qytetarëve do tu drejtohet Kryeministri Millo Gjukanoviq dhe kryetari i Keshillit te Evropes Donald Tusk.

Ne ceremoni jane te ftuar 600 mysafire nga vendi dhe jashte, kurse ne program do te marrin pjes rreth 400 interpretues. Programi do te transmetohet drejtperdrejte nga Radio televizioni i Malit te Zi.

  • 1

    Radio