Aktuale Më shumë

“Çelësi” nuk ësht partner i Frontit

Prej tvteuta09:50, 4 Tetor 2016

Një nga udhëheqësit e Frontit Demokratik (DF) Millan Knezheviq akuzoi koalicionin “Çelësi” se nën kujdesin e SHBA-së kanë negociuar bashkëpunimin paszgjedhor me Partinë Demokratike të Socalistëve, dhe se “Çelësi” nuk është partner i Fronti.

Ai njoftoi se Fronti Demokratik, pas fitores në zgjedhje, do të bëjë koalicion “me partnerët natyrore nga opozita dhe menjëherë do të fillojnë të vendosin në mocion  planin “Të punojë Mali i Zi”. “Pas negociatave të Partisë Demokratike të Socialistëve dhe “Çelësit”,  situata është e tillë që në qoftë se PDS do të ketë edhe një votë më shumë se Fronti, ata do të formojnë koalicion me “Çelësin” dhe asgjë nuk do të ndryshojë në Mal të Zi”, përfundoi  Knezheviq.

  • 1

    Radio