Sociale Më shumë

Cdo gjë gati për SOUTHERN SOUL FESTIVAL –MONTENEGRO 2016

Prej tvteuta17:02, 24 Qershor 2016

Edicioni i katërt i SOUTHERN SOUL FESTIVAL -2016 do të mbahet  nga data 30 qershor  deri më 3 korrik. ,Kështu u tha në një takim të zhvilluar ndërmjet  organizatorëve të Festivalit dhe kryetarit Cungu.

Ky aktivitet I cili  organizohet  në hapsirat e Dolcinium kite Club në plazhin e madh këtë vit do të tubojë një numër  të madh të  emrave të njohur të muzikës botërore, mbi 50 sosh Nisur nga fakti që ky Festival nga viti në vit po tërheq vëmëndjen e opinionit vendas dhe të huaj, komuna si rëndomë do të mbeshtesë aktivitete të këtij lloji që janë në shërbim të ofertës turistike. ”

  • 1

    Radio