Ekonomi Më shumë

CAKULI: SE SHPEJTI INAUGURIMI I MURIT MBROJTES

Prej tvteuta10:57, 27 Mars 2016

Kryetari i keshillit drejtues te NP te Mirat Detare Xhaudet Cakuli tha per Televizionin Teuta se Investimet e para nga NP Te Mirat Detare ne pyllin e pishave, ne murin me nje gjatesi rrugore 620 metra  ne te cilin jane duke u vendosur parmaket e ri mbrojtes, jane ne perfundim dhe parashihet qe inaugurimi I ketij muri te behet me daten 1 prill.Mjetet ne te holla per kete projekt jane  rreth 143 000 euro.

Megjithate Cakuli paralajmeron edhe punime te tjera te cilat priten te realizohen ne vitin 2016.

Me realizimin e ketyre projekteve Cakuli shprehet se bregdeti I Ulqinit do  te filloje te marre pamjen qe e meriton.

  • 1

    Radio