Aktuale Më shumë

Caktohen kandidatët për Komisionin Zgjedhor Komunal

Prej tvteuta10:21, 13 Nëntor 2015

Dje u mbajt mbledhja e Këshillit për zgjedhje dhe emërime të cilën e udhëhoqi Kryetari Xhaudet Cakuli.

Në mbledhje u caktuan kandidatët e ri të Komisionit zgjedhor komunal, emërimi i të cilëve do të behët të hënën në mbledhjen e Kuvendit. Kryetari i Komisionit zgjedhor,sipas Ligjit zgjedhor i takon subjektit politik i cili ka pasur me se shumti vota ne zgjedhjet lokale.

Kryetari i deritanishëm ishte Jakup Murati.

  • 1

    Radio