Interesante Më shumë

Burri e mbajti trupin e pajetë të babait në frigorifer ‘që të mund të fliste me të’

Prej admin14:00, 31 Maj 2023

82-vjeçari i tha një gazete lokale se e kishte ruajtur kufomën e prindit të tij, i cili vdiq në moshën 101-vjeçare, sepse “nuk doja ta lija të ikte, përndryshe do të më mungonte”.

 

Policia në qytetin Landgraaf, në Holandë, thuhet se zbuloi kufomën pas shqetësimeve të ngritura nga një mjek i familjes, i cili ishte i shqetësuar për shëndetin e babait 101-vjeçar.

Gazeta De Limburger tha se djali pretendoi se ai vendosi ta ruajë kufomën e prindit të tij në frigorifer kur ai vdiq nga shkaqe natyrore 18 muaj më parë, kështu që ai mund të “vazhdonte të fliste me të”.

Policia raportohet se tani po heton nëse është kryer ndonjë krim.

Zyrtarët e komunës që vizituan shtëpinë thuhet se e kanë përshkruar atë si një “rrëmujë” dhe i kanë dhënë djalit një javë për ta sqaruar.

 

 

  • 1

    Radio