Sociale Më shumë

BOSHKOVIQ NË TIRANË

Prej tvteuta16:03, 3 Korrik 2015

Ministri i arsimit, Predrag Boshkoviq, e kryeson delegacionin e Malit të Zi në mbledhjen e Platformës së Ballkanit Perëndimor për Arsim dhe Shkencë, që mbahet në Tiranë. Në mbledhje  diskutohen arritjet në procesin e reformimit të arsimit të lartë në krahasim me mbledhjet e mëparshme të mbajtura në Bruksel në vitin e kaluar dhe në Torino me 2013, thuhet në njoftimin e kësaj ministrie. Po ashtu do të paraqiten edhe shembujt e mirë në praktikë dhe do të diskutohet në lidhje me definimin e parimeve  kryesore për përmirësimin e kësaj fushe në përgjithësi.

  • 1

    Radio