Sociale Më shumë

Blerta Bojku: Koronavirusi ka anën pozitive, familja e bashkuar

Prej tvteuta16:21, 15 Prill 2020

Blerta Bojku jeton në Melburn të Australisë dhe për televizionin Teuta tregon se këtë vend gjithçka është pezulluar dhe për momentin është në shtëpi ku e kalon kohën me familje. Fëmijët janë të fokusuar me mësimet online, por që u mungojnë aktivitetet me shoqëri. Gjithë këtë situat Bojku e sheh nga aspekti pozitiv. “Pasi jeta është e shpejtë dhe nuk kemi kohë për familjarët, me paraqitjen e virusit mund ti kushtom vëmendje më tepër familjes”, thotë Bojku.

  • 1

    Radio