Sociale Më shumë

Bienalja e Venedikut: Kriporja në qendër të vëmendjes

Prej tvteuta10:18, 28 Maj 2016

Ditën e premte është hapur paviljoni i Malit të Zi në binelaen tradicionale të arkitekturës në Venedik, ku pjesë e ekspozitës është Kriporja e Ulqinit.

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm Branimir Gvozdenoviq, e ka cilësuar Kriporen si udhëkryq të rëndësishëm për Malin e Zi në rrugën e vet , e cila nuk duhet të jetë objekt i thjeshtë konzervimi, pasi ajo meriton shumë më tepër. Në bienale përfaqsues të Ulqinit janë nënkryetarja Hadixhe Gjoni dhe drejtori i Këshillit drejtues të të Mirave Detare, Xhaudet Cakuli.

 

  • 1

    Radio