Aktuale Më shumë

Biblioteka e Ulqinit – Sot anëtarësim njëvjeçar falas për studentët

Prej tvteuta14:08, 5 Tetor 2022

Me rastin e 5 Tetorit, Ditës Kombëtare të Ndërgjegjësimit të Bibliotekave, kemi mbështetur fushatën “Biblioteka për Studentët”, organizuar nga Biblioteka Qendrore Universitare e Universitetit të Malit të Zi, në kuadër të së cilës, të mërkurën, më 5 tetor, në periudhën prej Nga ora 08:00 deri në orën 19:00 në bibliotekën tonë, të gjithë studentët e interesuar do të mund të përfitojnë pagesën e anëtarësimit një vjeçar, pavarësisht nëse studiojnë në universitete publike apo private, kanë deklaruar nga Bibloteka e Ulqinit.

Qëllimi i festimit të Ditës Kombëtare të Ndërgjegjësimit të Bibliotekave është t’i kujtojë publikut rëndësinë e pjesëmarrjes së bibliotekave në procesin e edukimit formal dhe joformal, si dhe të kontribuojë në ngritjen e nivelit të ekspertizës së personelit të bibliotekave në Mal të Zi dhe edukimit informativ të përdoruesit të bibliotekës.

Ky program zbatohet si pjesë e projektit Erasmus+ të Rrjetit të Shërbimeve Mbështetëse të Bibliotekave të Ballkanit Perëndimor (LNSS).

  • 1

    Radio