Kulturë Më shumë

BERJASHIT, ÇMIMI I TRETË NË DURRËS

Prej tvteuta14:19, 1 Qershor 2015

Poeti,shkrimtari dhe publicisti nga Kraja që jeton e punon në Ulqin, Ibrahim Berjashi, në Festivalin “PRANVERA POETIKE DURRËSAKE” u nderua me çmimin e tretë të  këtij manifestimi letrar prestigjoz, të cilin e organizon  Klubi i Shkrimtarëve dhe Artistëve Durrës.Ky  është edhe një sukses i pjesëmarrësve të anëtarëve të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në takimet Mbarëkombëtare.Pas çmimit “METAFORA 3”në Festivalin “Drini poetik” në Prizren,ky është çmimi I dytë që Berjashi nderohet në nivelin mbarëkombëtar.

  • 1

    Radio