Rajoni/Bota Më shumë

BASHKËPUNIM NË FUSHËN E BUJQËSISË

Prej tvteuta10:56, 21 Maj 2015

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi në një takim me të ngarkuarin me punë të Malit të Zi në Kosovë, Radovan Miljaniq, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet dhe projektet e kësaj ministrie për zhvillimin e këtij sektori.Ministri Krasniqi foli edhe për diskutimet që ka pasur me homologun e tij malazez, Petar Ivanoviq, me ç ‘rast tha se do të kenë kontakte të vazhdueshme për të konkretizuar hapat bashkëpunimit, të cilat do të parashihen edhe në një Marrëveshje Bashkëpunimi mes dy vendeve në fushën e bujqësisë.

  • 1

    Radio