Ekonomi Më shumë

Barnatorja Farmalife  ofron benefite për poseduesit e kartelës Lyoness

Prej tvteuta22:30, 13 Maj 2016

Nga viti 2013 Lyoness  është present në Malin e Zi, ndërsa është i pranishëm edhe në 46 vende tjera në botë .

“Kam knaqësi që gjendem sot në Ulqin pikërisht në barnatoren Farmalife  që është partner I yni  nga fillimi. Kemi zhvilluar rrjetin e tregtarëve edhe në komunën e Ulqinit, kurse sot  është filluar me akcionin “Regjistroju tani” në barnatoren “ Pharmalife”. Ata që posedojnë kartelen  Lyoness sot kanë pasur zbritje në shumë artikuj në këtë barnatore,por edhe konsumatorët që sot kanë tregëtuar këtu kanë pasur mundësi të pajisën me karteln Lyoness” shprehet para mikrofonit të televizionit Teuta Millan Çanoviq ,udhëqesë I sektorit të tregëtis në Layoness në Podgoricë.

Në Komunën e Ulqinit janë mbi 20 firma private e ku mund të përdoret kjo kartelë,e cila parasheh kthimin e një shume parave në xhirollogarin e vet, pra ai që posedon këtë kartelë  ka edhe benefite,kursim të parave.

Koha është duke punuar për neve shprehet z. Çanoviq dhe unë besoj që nga numri I shfyetzuesëve të kartelave tona që kap shifren e 40 mijë në Mal të Zi shumë shpejt do të arrijmë në 100 mijë

  • 1

    Radio