Sporti Më shumë

Barça siguron 30 milionë euro nga marrëveshja e fundit

Prej tvteuta16:50, 25 Maj 2023

Barça njoftoi këtë të enjte arritjen e një marrëveshjeje sponsorizuese me TP Vision, kompaninë përgjegjëse për projektimin dhe prodhimin e produkteve Philips.

Barça njoftoi këtë të enjte arritjen e një marrëveshjeje sponsorizuese me TP Vision, kompaninë përgjegjëse për projektimin dhe prodhimin e produkteve Philips.

Ekziston mundësia që kontrata të zgjatet pas vitit të tretë, por ngaqë është një vit zgjedhor, Barça do ta lërë të hapur mundësinë për ta ndërprerë në vitin 2026.

Kështu, Barça merr një tjetër injeksion të rëndësishëm ekonomik, që do të ndihmojë në paraqitjen e planit të qëndrueshmërisë në LaLiga, në mënyrë që të jetë në gjendje të kryejë afrimet e reja, ashtu siç dëshiron Xavi Hernandez.

  • 1

    Radio