Politikë Më shumë

Azerbajxhan – Mali I Zi forcohen marrëdhëniet

Prej tvteuta10:30, 28 Tetor 2015

Millo Gjukanoviq kryeministri i Malit të Zi ka theksuar se ka shumë pak shembuj ku brenda një kohe të shkurtër  janë vendosur raporte dhe bashkëpunim i afërt politik siç janë ato ndërmjet Malit të Zi dhe Azerbajxhanit. Përkujtojmë që Gjukanoviq ka filluar vizitën në Azerbajxhan me takimin me presidentin e këtij vendi Illham Alijev. Kryeministri Gjukanoviq e ka falënderuar presidentin Alijev dhe qeverinë e republikës së Azerbajxhanit  për ftesën dhe mikpritje duke shtuar se marrëdhëniet reciproke të Bakus dhe Podgoricës vërtetojnë miqësinë ndërmjet  popujve të dy vendeve.

  • 1

    Radio