Kulturë Më shumë

AUDICION PËR ANËTARË TË RINJ

Prej tvteuta11:39, 11 Shtator 2015

Sivjet, për herë të parë Shoqëria artistike “Tradita” ka shpallur audicionin për pranimin e antarëve të rinj të cilët kanë vullnet , dëshirë dhe pasion të merren me vallëzim, këndim, instrumente muzikore dhe aktrim.

Audicioni do të zgjasë deri më 1 tetor 2015. Përzgjedhja do bëhët nga profesionistë të fushës dhe antarët e kryesisë së SH.A.Tradita.Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të paraqiten në zyrën e SH.A.Tradita e cila gjindet në kuadër të zyrës së përbashkët BKA- Shoqata Ana e Malit –New York, në Katërkollë.

  • 1

    Radio