Aktuale Më shumë

Ardijan Mavriq: Na presin projekte serioze per permiresimin e gjendjes ne Komunen e Ulqinit

Prej tvteuta11:31, 20 Nëntor 2022

Ardijan Mavriq, kryetar I Kuvedit te Komunes se Ulqinit, ishte mysafir ne emisionin Focus ne TV Teuta dhe gjate diskutimit mbi aktivitetet e ndermarra te kuvendit, ai tha se ne kete periudhe 5 muajshe kishin nje sere aktivitetesh nder te cilat vecoi regjistrimin e NP Qendra per kulture dhe Ndërmarrja Publike për Kultivimin dhe Mbrojtjen e Egërsirave.
Ai poashtu tha se kane pasur edhe takime te suksesshme me Ministren e inovacionit dhe shkences prej ku jane dakorduar per projekte inovative, si dhe takimi me ministrin e sportit dhe te rinjeve ku jan ndare 75 mije euro per pergatitjen e studimit te fizibilitetit per infrastrukturen sportive.
Kryetari Mavriq tha se kane filluar edhe me pergatitjen e projektit ideor te salles se kuvendit I cili parasheh nje projekt serioz profesional, jo vetem per sherbimet e Kuvendit komunal por edhe per sherbim te qytetareve.
Me gjeresisht mund te ndiqni biseden ne linkun ne vazhdim:

  • 1

    Radio