Politikë Më shumë

ANULOHET VENDIMI PËR ASHENSORIN

Prej tvteuta10:27, 17 Qershor 2015

Portali Lajm.me, I afërt me Forcën, raporton se kryetari i komunës Fatmir Gjeka, nën presionin e partnerëve të koalicionit nga Forca e Re Demokratike, ka anulluar vendimin e komisionit për zgjedhjen urbano-arkitektonike të zonës së Ranës.Forca, siç kanë deklaruar zyrtarët e saj, nuk është kundër ndërtimit të ashensorit, por jo në vendin e paraparë me këtë vendim, pasi ajo është e paraparë si zonë e gjelbër, dhe ka sugjeruar ndërtimin në vende ku nuk prishet panorama mijëvjecare e Kalasë.

  • 1

    Radio