Politikë Më shumë

Anketimi: PDS 40%, Demokratët 23 %, Fronti 15%

Prej tvteuta10:22, 7 Dhjetor 2017

Sipas një anketimi të kryer nga Insituti ndërkombëtar republikan, Partinë Demokratike të Socialistëve e përkrahin 40% e qytetarëve, Demokratët 23%, Frontin Demokratik 15%, kurse Partinë Socialiste Popullore 5% e të anketuarve.

Partitë e tjera si ajo Socialdemokrate, Boshnjake, URA, Demos dhe Socialdemokratët, kanë përkrahjne e rreth 3% të trupit votues. Anketimi u krye prej datës 6 deri me 12 tetor, dhe në të janë përgjegjur 1220 qytetarë.

  • 1

    Radio