Politikë Më shumë

ANËTARËSIMI- VETËM ME POLITIKË TË MENCUR

Prej tvteuta10:25, 6 Gusht 2015

Anëtarësimin në Nato dhe në BE, Mali i Zi do ta sigurojë vetëm përmes politikës së mençur , me dituri dhe angazhimin e të gjithë qytetarëve, pastaj me rritjen e standardit personal dhe shoqëror si dhe me ndërtimin më efikas të shtetit juridik dhe qytetar.Kështu ka porositur kryetarja e Këshillit kuvendor për barazinë gjinore ,Nada Drobnjak. Ajo në faqen e vet të Internetit ka porositur se e ardhmje e Malit të Zi është në Evropë.

  • 1

    Radio