Sociale Më shumë

Andrej Nikolaidis merr çmimin “Miodrag Vukmanoviq”

Prej tvteuta11:00, 20 Nëntor 2015

Publicisti dhe gazetari nga Ulqini Andrej Nikolaidis, është fituesi i çmimit “Miodrag Vukmanoviq”, i cili jepet për kontribut ndaj gazetarisë profesionale.

Nikolaidis çmimin e mori për tekstin “Prejardhja e llojeve tona, kriminelët kanë vrarë, fituesit vjedhur, mediat gënjyer” të publikuar në portalin zhurnal.ba.

Çmimi iu nda mbrëmë gjatë mbajtjes së Forumit të tretë të gazetarëve të Podgoricës.

  • 1

    Radio