Politikë Më shumë

Ambasadori Amerikan në Kosovë: Burg zyrtarëve të korruptuar!

Prej tvteuta09:47, 19 Nëntor 2016

Luftë e pakompromis ndaj zyrtarëve të korruptuar. Kështu është shprehur Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Greg Delawie në mbledhjen e Këshillit Kombëtar Kundër Korrupsionit.Delawie deklaroi se në këtë aspekt kanë ndodhur edhe disa gjëra pozitive. Sipas tij janë parë një numër i zyrtarëve të lartë që janë dënuar:

“Një raport i fundit vlerëson punën e Policisë. Lufta ndaj korrupsionit duhet të vijojë. E di se jemi duke bërë presion të madh, por dëshirojmë që Kosova të ketë sukses. Dhe korrupsioni është nder rreziqet më të mëdha për zhvillimin e shoqërisë kosovare”, – perfundon Ambasadori Amerikan, Delawie.

  • 1

    Radio