Aktuale Më shumë

Ali Kasmi fitues i makinës Ford Focus

Prej tvteuta09:59, 2 Prill 2016

Elektroekonomia e Malit të Zi më 1 dhjetor nisi lojën shpërblyese  “Le të ju drejtojë  energjia e mirë” e cila do të zhvillohet deri në nëntor të vitit 2016. Pjesa e dytë e kësaj loje nisi më 21 janar dhe do të zgjas deri në shtator të vitit 2016, ku si shpërblim në çdo xhiro do të ndahet nga një makinë e tipit Ford Focus.

Fitues në këtët xhiro u shpall Ali Kasmi nga Ulqini i cili u shpreh i kënaqur me shpërblimin dhe falenderoi Elektroekonominë për surprizën e bukur.

  • 1

    Radio