Sociale Më shumë

Aksion i pastrimit-Të kontribuojmë për një  mjedis  të pastër

Prej tvteuta14:41, 6 Prill 2016

Komuna e Ulqinit- Kryetari i saj Z.Nazif Cungu me  bashkëpunëtorë  përshëndesin nismën e inicuar nga OJQ-të për akcionin e paralajmëruar  për datën 10 prill e që ka të bëjë me pastimin e ,,Pyllit të Pishave,,

Ruajtja  e  mjedisit do të jetë një nga  prioritetet  tona  tha  Cungu dhe shtoi se  ne, duhet ti kushtojmë më shumë rëndësi  mjedisit.

Kur  është në  pyetje kjo pjesë  kaq atraktive për Ulqinin, pjesë me  bukuri të vecantë  natyrore , dhe ambient clodhës  për  vendas dhe të huaj , Kryetari Cungu  ka kërkuar   nga  udhëheqësit e NP ,,Të mirat  detare,, që urgjentisht  të punohet  projekti dhe  Pyllit  të  Pishave i cili viteve të  fundit  është dëmtuar dukshëm , ti kushtohet vëmëndja e duhur .Në këto punë do  të jetë  e  kycur edhe NP Veprimtaritë  komunale. Me inaugurimin e  murit  mbrojtës dhe  parmakëve   të rinj , kjo  pjesë  është bërë shumë tërheqëse  për vizitorët.

Pas,  këtij akcioni  mesiguri që akcion i ngjashëm  me përmasa   më  të  mëdha pritet më 22 prill në shënim  të Ditës Botërore  të Tokës

  • 1

    Radio