Ekonomi Më shumë

Aeroport në Ulqin

Prej tvteuta11:34, 16 Prill 2015

Grupi Rojal  nga  Emiratet e bashkuara arabe parashikojnë ndërtimin e aeroportit në ishullin Ada në Ulqin,si dhe dhjetë hotele me pesë yje në këtë ujëdhesë  pranë lumit Buna. Kështu ka kumtuar  drejtori ekzekutiv I Ndërmarrjes Turistike – Hoteliere, Radomir Zec.

Investuesit  arabë,të cilët javën e kaluar  kanë vizituar ishullin Ada , sipas drejtorit Zec do të siguroheshin  prej 500 deri në 1 mijë e 500 vende pune.

  • 1

    Radio