TURIZËM Më shumë

Ada e Bunës: 45 objekte për rrënim

Prej tvteuta09:47, 12 Shkurt 2018

Inspektorët e Ministrisë së turizimit dhe zhvillimit të qëndrueshëm kanë sjellur gjithsej 45 vendime për rrënimin e objekteve të përkohshëm në Adën e Bunës, shkruan Vijesti. Rrënimi i tyre nuk është bërë më parë pasi çështja ka qenë në procedurë të anksesës.

Me katalogun për vitet 2016 deri 2018, në këtë zonë ndodhen 560 objekte, kurse 45 që janë për rrënim nuk kanë plotësuar kushtet teknike dhe janë ndërtuar në kundërshtim me planin, kanë konstatuar inpesktorët. Nga të mirat detare kanë konfirmuar se të gjithë objektet që ndodhen në zonën e kuqe të planit nuk mund të legalizohen dhe do të bëhet rrënimi i tyre.

  • 1

    Radio