Aktuale Më shumë

Abazoviq: Presim mbështetjen e qeverisë për emërimin e Pejoviq

Prej tvteuta16:49, 30 Maj 2016

Nëkryetari i URA-s Dritan Abazoviq, ka deklaruar se partia e tij, Partia Socialdemokrate dhe Demos, presin përkrahjen e qeverisë për emërimine Gojko Pejoviq në krye të Agjensisë për Siguri Kombëtare.

Sipas Abazoviq, Gojkoviq është person me përvojë nëkryerjen e funksioneve të tilla, prandaj cdo qëndrim tjetër do të ishte opstruksion i panevojshëm. Emërimi i tij edhe i 200 personave të tjerë nga opozita në organet shtetërore, pritet të ndodhë në mbledhjen e ardhshme të qeverisë e cila planifikohet të mbahet ditën e enjte.

  • 1

    Radio