Aktuale Më shumë

Abazoviq po manipulon me thënjen që e urrejnë sepse është shqiptar

Prej tvteuta17:13, 19 Gusht 2022

Deputeti I DPS-it Danijell  Zhivkoviq, pas deklaratave të kryeministrit Abazoviq në baza nacionale, tha se Abazoviq  po manipulon kur thotë se e urrejnë sepse është shqiptar.

“Së pari një manipulim tjetër për Abazoviqin, një tezë krejtësisht e panevojshme dhe manipuluese. Ju e perceptoni gabim punën e qeverisë. Puna shtetërore nuk është as dashuri as urrejtje, është qëndrim i duhur ndaj interesave kombëtare dhe në përputhje me kushtetutën dhe ligjin. Duhet të përjashtoni emocionet në punën shtetërore dhe të merreni ekskluzivisht me atë që është interes kombëtar”, i  tha Zhivkoviq.

  • 1

    Radio