Sociale Më shumë

5.000 dollarë për zjarrëfikësit

Prej tvteuta15:31, 2 Shtator 2016

Përfaqësuesit e Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit përveç lëvdatave për luftën dhe sakrificën e treguar  me zjarrin në Mal të Bardhë, fituan edhe ndihmën e parë.

Emigranti nga Krytha në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Qamil Çapriqi, dha donacion me vlerë pesë mijë dollar këtij institucioni.  Ai do të përdoret për blerjen e kostumeve mbrojtëse për zjarrfikësit ose ndonjë pajisjeje tjetër e cila është e nevojshme për këtë Shërbim.

  • 1

    Radio